Népszerű bejegyzések

2014. november 3., hétfő

Szerintetek, van olyan nő ki elégedett Önmagával?

Ezüstszürke fürdőruha anyag 
Mire jó még a fürdőruha anyag? címmel már bemutatkozott ez az anyagom is. Most, elkészült a videó változata is.Ezért, ma másról írok.

Olyan nincs, hogy egy nő tökéletesen elégedett lenne magával. Ha igen, akkor is vannak olyan napok, mikor bele néz a tükörbe és ki se menne az utcára.
Sokszor van, hogy valamit kell csinosítgatni, alakítani, szépíteni, kihangsúlyozni vagy éppen eltüntetni. Ez teljesen természetes.
De akkor konkrétan elátkozva érezheted magad, ha ez érvényes a ruhatáradra is.
Nem egy elhanyagolható probléma, hiszen súlyos önértékelési zavaroktól kezdve a depresszióig bármilyen következménye lehet, arról nem is beszélve, hogy nem tudod emiatt valódi nőnek érezni magad.
Ha ruhacseréről van szó, nyilván neked is elsőként a Plázák jutnak eszedbe – na meg az ezzel járó horribilis költségek, idő és lehetséges kudarcok.
Csakhogy a helyzet az, hogy ma már létezik egy sokkal kíméletesebb, gyorsabb és egyszerűbb megoldás, ahol gyorsan, egyszerűen, megoldódik a probléma és más kellemetlenséggel nem kell szembenézned.
Egyszerű modelleket is el tudsz készíteni ebből az anyagból, hisz az internet világában, már sok mindent be lehet szerezni otthon ülve.
Ha nem vagy varrónő és nem értesz a szakmához,ez sem lehet akadály, hisz tanfolyamok indulnak pl:varrohaz.
Én is segítek neked, ha írsz nekem.
http://varroklub.blogspot.hu/ oldalamon is olvashatsz és találhatsz ötleteket.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése